Υλικά(Μερίδα 1)
- 200γρ κότατζ
 - 1 ασπράδι αυγού
 - 1 αυγό βραστό
 - 2κ.γ πέστο
 - 30γρ αβοκάντο
 - ρίγανη
 
Εκτέλεση
- Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε το κότατζ με το ασπράδι αυγού 1.
 - Έπειτα, προσθέτουμε 2κ.σ από το μίγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα,ώστε να δημιουργήσουμε 2 ξεχωριστά τάκος.
 - 2.
 - Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
 
Θρεπτική Αξία
Θερμίδες 445kcal
Πρωτεΐνη 40,4gr
Υδατάνθρακας 9,7gr
Λιπαρά 27gr