Υλικά(Μερίδα 1)
- 200γρ κότατζ
- 1 ασπράδι αυγού
- 1 αυγό βραστό
- 2κ.γ πέστο
- 30γρ αβοκάντο
- ρίγανη
Εκτέλεση
- Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε το κότατζ με το ασπράδι αυγού 1.
- Έπειτα, προσθέτουμε 2κ.σ από το μίγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα,ώστε να δημιουργήσουμε 2 ξεχωριστά τάκος.
- 2.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Θρεπτική Αξία
Θερμίδες 445kcal
Πρωτεΐνη 40,4gr
Υδατάνθρακας 9,7gr
Λιπαρά 27gr